michelles

15 april

 

Hej på er! Denna onsdagen har bjudit på både bra och dåliga saker faktiskt, allt började med att bussen var 40 min sen och det regnade hur mycket som helst imorse och har gjort typ hela dagen, dvs att jag och Josse blev sena till fösta lektionen så det var ju bra.... Lektionerna var segare än vanligt också och jag är verkligen hur trött som helst. Slutade iallafall 1 och fick där med gå hem i regnet haha.. Nu ligger jag i sängen, supertrött och läser min svenska bok som jag inte är klar med ännu, får se om jag blir det idag ens. Hoppas ni har en bra dag! 

grått och tråkigt

 

Hej på er, hoppas ni mår bra idag, själv mådde jag inte alls bra igår eller imorse (där av ingen bloggning igår, I'm sorry) men det är väll helt ok nu I guess. Dagen har varit fett dryg och jobbig. Jobbiga lektioner, tråkigt väder, en allmänt dålig dag helt enkelt. Är iallafall hemma nu och tidigare idag fick jag ett sms om att jag kunde hämta ut mitt paket så det har jag gjort. Ni kommer självklart få se det  som fanns i det i ett senare inlägg. Fyllde i ett formulär innan och har nyss käkat så nu ska jag ta och läsa min svenska bok och sedan får vi se vad som händer. Ni får ha det bäst, kram!

Today's use

 

Idag bjuds det på fint väder där jag bor så jag sitter ute och läser. Ni ser ovan vad jag använder mig av idag, inget speciellt, det är ju trots allt bara lördag och jag är hemma så vad behövs egentligen. Hoppas ni har en fin lördag!

TANK WHITE SILVER

 

Vet inte om jag har visat er denna?? Detta är iallafall ett av de senaste plaggen jag klickat hem från favoriten IvyRevel, detta kommer verkligen att användas en del i sommar! Blev två halvkassa bilder men bättre än ingen I guess!

9 april

 

Hej på er! Hoppas ni mår bra idag, själv mår jag lite sådär, är både sur och glad haha.. Skoldagen var iallafall ganska så chill och den gick hyfsat snabbt faktiskt. Just nu sitter jag och läser min svenska bok och efter det ska jag läsa lite i min engelska bok också. Ska ta och gå en liten runda med mamma senare också och sedan får vi se vad som händer. Hoppas som sagt att ni har en bra dag!

onsdag

 

Hej på er! En kort dag idag vilket var hur skönt som helst. Slutade 12 så där efter drog jag, Josse och Evelina ner till stan och tog en fika och planerade lite grejer ni lär får veta mer om senare. Nu ikväll tog jag och mamma en promenad och jag ska nu ta och hoppa in i duschen och sedan läsa lite engelska och svenska. Hoppas ni haft en bra onsdag!

19:38

 

Hej på er! Igår blev inte mycket bloggning tyvärr pga hur jag mådde. Kom iallafall iväg till skolan idag men drog hem tidigare pga en del olika saker och sedan jag kom hem har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Har iallafall satt mig och börjat läsa svenska boken nu men vi får väll se hur längr jag orkar det haha. Hoppas ni har haft en bra dag!

fruktsallad och en smoothie

 

Detta är vad jag sitter och äter right now, fruktsallad och en smoothie, inte så fel på en tisdag haha. Jag drog hem tidigare idag pga en del olika anledningar så nu sitter jag i sängen och mumsar i mig det på bilden och kollar videos på youtube. Ska ta och läsa min svenska bok senare idag också så att jag har det gjort. Hoppas ni har en fin tisdag!

En ljusrosa favorit

GANT - 399

 

En favorit nu i vår, använder den speciellt när jag är ute och går, dels för att jag inte har några solglasögon för dom gick sönder i Stockholm haha.. men också för att den är fett snygg. Enkel men fin!

4 april

 

Hej på er! Drog ner till gymmet med Sofia i förmiddags och efter det tog vi en snabb runda på stan. Gick också och käkade lunch på subway vilket jag inte har gjort på hur länge som helst så det var verkligen supergott. Gick sedan hem och har duschat och allt. Nu väntar två avsnitt av Keeping up with the Kardashians och senare ska jag ta och hjälpa till med maten inför ikväll. Vi hörs!