michelles

Victoria's secret Bombshell

 

Victoria's secret Bombshell är helt klart min favorit parfym av alla jag äger och av alla de parfymer jag luktat på, inget slår denna. Har knappt börjat använda denna ännu vilket är lite synd men jag vill först ta slut på min andra parfym som jag började på när min förra VS bombshell var slut. Om ni har tankar på att byta parfym eller bara vill variera lite är denna verkligen ett stort tips!

Sunday

 

Har nyss käkat frukost och ska snart fixa oss för att dra ut för att få lite frisk luft. Hoppas ni hade en bra lördag, min var lugn och bra. Käkade god mat och hade det supermysigt with my friends! Senare idag står plugga på min "to do list" så det får jag ta tag i. I'll blog you later!

22:07

 

Hej på er! Hoppas ni haft och har en bra lördag, min har och är väldigt lugn vilket är såå skönt. Tog och fixade mat vid halv 7 tiden och tbh blev det helt ok ändå haha. Ska titta på någon film med Josse och Sofia nu och sen så får vi se vad som händer. Ni får ha det bäst!

En vit lördag

 

Ååh vad det är skönt med helg! Skolan är verkligen inget jag tycker är kul just nu, mår typ dåligt av bara tanken av vissa lektioner, nej usch! Sofia kommer iallafall hit ikväll så vi ska fixa lite mat och kolla på film och bara ha det riktigt mysigt och ta det lugnt, tror att vi alla kan behöva det! Det snöar förresten ute, vet inte riktigt vad jag ska tycka om det.. det är ju alltid fint med snötäckta gator men det skulle varit här för en månad sedan istället så hade det nog varit mer uppskattat. Hoppas ni har en bra lördag! 

two black pair from nelly

 

Har kollat på dessa skorna ett tag nu och jag tycker de är så himla snygga. Hade verkligen inte suttit fel att ha något utav dessa paren att gå runt i. Vet att många har liknande som de första så om någon utav dessa blir ett köp blir det nog de nedersta. 

Grått & Vitt från december

 

Bjuder på en outfit som jag hade i december förra året. Älskar både tröjan och halsduken, de kommer båda från IvyRevel så för er som vill ha både snygga och sköna kläder ta och kika in på den sidan! På tal om IvyRevel tittar jag nu på fångarna på fortet då Kenza är med, älskar verkligen hennes blogg (och klädmärke haha) och hon är verkligen en stor inspiration för mig!

Marc by marc jacobs

 

Fick dessa superfina örhängena från marc by marc jacobs i födelsedagspresent av Josse i julas och jag har använt dom nästan varje dag sedan dess, är helt kär!

F R I D A Y

 

Sitter nu hemma i soffan och fixar lite saker här på datorn. Drog hem vid 10 tiden då jag har en del saker att fixa här hemma. Tjugo i två drar jag tillbaka till skolan för att mötaupp Evelina och Josse för att sedan dra ner till gymet för att fixa gymkort och träna (det var på tiden)! Får se om jag hänger med Sofia ner på gymet senare ikväll också. Hoppas ni har en bra fredag!

New start

 

Hej på er! Kommer framöver att blogga här. För er som inte läste min förra blogg heter jag Michelle Ahlgren, jag är 15 år och bor i en stad i Skåne. Jag kommer blogga om min vardag och det mesta som händer i mitt liv, hoppas ni stannar!!