michelles

Drag Me Down

 

Hur jäkla bra är inte dessa killarna? Deras senaste singel är sick så ta och lyssna på den och köp på itunes - Drag Me Down! Detta är for sure vad jag kommer lyssna på hela dagarna framöver haha. Så himla stolt över dom!

IvyRevel haul

 

Fick hem ett paket från IvyRevel för någon dag sedan och passade på att göra en video för att visa er vad jag köpt. Ni hittar alla plaggen hos Ivyrevel!

Far From Basic

 

Ser man på, ett i princip likadant inlägg (bildmässigt) som förra, great, ideerna flödar som ni kan se.... Nej men ville bara visa upp ett av mina senaste plagg från IvyRevel (självklart..). Det är denna t-shirten som ni ser ovan med ett tryck i roséguld/brons/koppar, whatever you want to call it för jag har ingen aning haha. Men jag gillar den verkligen och den är liksom lite mer än ba en vanlig t-shirt, lite "finare" eller ja, finare och finare, lite roligare att ha på sig än ba en vanlig vit.

En favorit i garderoben

 

En favorit nu i sommar, när vädret tillåter vill säga. Älskar alla färger, materialet och hur den sitter (även om den är liiite stor, men det funkar..). Den kommer självklart från ett av mina favoritmärken, IvyRevel. Ni hittar den nu också på rean, HÄR!

Today

Topp - HM // shorts & tröja - IvyRevel // Skor - Converse // Väska - Michael Kors

(Gårdagens outfit) 

 

Hej på er, det var ett tag sedan det var ett riktigt inlägg.. Vädret de senaste dagarna har verkligen varit på topp och idag är inget undantag. Drog ner på stan och käkade lunch med Sofia och Josse vid 1-tiden, tog sedan och köpte en liter jordgubbar och lite dricka och satte oss nere vid ån och bara tog det lugnt. Nu är jag back home och dom ska dra in till Helsingborg medans jag jobbar. Ska jobba mellan 16 och 21 så efter det drar jag hem och gör mig i ordning för att sedan möta upp dom igen för att käka nere på stranden. Hoppas ni har haft och har det bra, hörs snart igen!

Upp