michelles

essie - spaghetti strap

 

Drog ner en snabb runda på stan med Evelina efter skolan idag för att köpa ett ljusrosa nagellack. Som ni ser på bilden ovan blev det ett från essie, färgen är Spaghetti strap. 

Colosseum - Rome

 

Hej på er! Under tiden jag varit borta (som varit mer än en månad i know...., jag har dock några anledningar som jag kanske tar upp i ett senare inlägg) så har jag bland annat varit i Rom med hela familjen. Fredagen den 22a maj tog vi en runda in på Kolosseum, det var verkligen hur fin väder som helst när vi var där så det var ett stort plus. Kameran ville väll inte riktigt sammarbeta under resan dock så mobilbilderna får räcka till detta inlägget, hoppas det funkar för er ändå. Det kommer troligtvis komma något mer inlägg om Rom men det får vi se.

Miss KG

 

Fick dessa av Josse för någon månad sedan (vet inte om jag redan visat er dom??) i vilket fall så är jag verklige supernöjd och tacksam över att jag fick dom, har ju trots allt velat ha de ett bra tag. Det står mellan dessa och mina Jeffrey Campbell nu till niornas middag så vi får väll se vilka det blir, älskar dessa iallafall!

Upp