michelles

Prov + gym + serier + helg

 

Äntligen helg, hur skönt är inte det? En vecka kvar i skolan och sedan är det lov! Jag mår faktiskt riktigt bra idag så jag hoppas att ni också gör det. SO provet är nu avklarat och jag både hoppas och tror att jag blir iallafall godkänd, känns iallafall skönt att det är gjort, nu är det bara plugg inför NO provet nästa veck som gäller. Drog ner på gymmet med Sofia efter skolan och jag är faktiskt stolt över mig själv. Gav allt jag kunde och lite till så det känns skönt. Nu ska jag ta och titta på det senaste avsnittet av PLL och första avsnittet på säsong 10 av Keeping up with the Kardashians, som jag har längtat efter den nya säsongen! Vi hörs sen!

Bättre än förväntat

 

Hej på er! Dagen blev faktiskt bättre än förväntat för att vara helt ärlig. Provet gick helt okej (tror jag), vi gick ut och gick i det fina vädret på svenskan och sedan slutade i tidigare sista lektionen. Sedan jag kom hem har jag bara pluggat och jag ska snart fortsätta då Sofia ska förhöra mig lite över skype. Får hoppas på det bästa inför provet imon iallafall. Hoppas ni haft en bra torsdag!

Countdown

 

Har en del saker att se fram emot de kommande månaderna och här ser ni fem av dom. Ska se 5SOS i Danmark och sedan åker jag ju till Rom, inte långt där efter är det sommarlov och efter det väntar två konserter för att se One Direction i både Danmark och Sverige, ååh längtar!!

Artonde mars

 

Plugg, plugg plugg, där har ni min kväll. Mellan allt plugg ska jag också tvätta lite, roligare än så blir min kväll tyvärr inte... Imorgon blir det nationella igen i svenska, är dock en aning mer nervös för detta men what to do, det måste ju göras i vilket fall så det är bara att bita ihop. Min onsdag har iallafall varit helt okej vilket de flesta andra dagar också brukar vara. Tog en runda ner till gymmet efter skolan med Sofia vilkte var skönd, något som var mindre skönt där emot var att cykla hem efteråt när det blåste, man kom ju ingen vart haha. Nej nu måste jag verkligen plugga, vi hörs!

I'm going to Rome

 

Bokade en resa till Rom för några veckor sedan med familjen. Jag, mamma, pappa och mina två syskon drar dit den 20e maj och är där i några dagar så det kommer verkligen bli superbra allt ihop. En resa med hela familjen tillsammans är ju inte precis fel. Jag har aldrig varit i Italien tidigare så jag är verkligen så taggad, ååh vill dit nu!

Nationella & smoothies

 

Hej hej hej! Hoppas ni mår bra idag, själv mår jag helt okej faktiskt. Började dagen med nationella läsförståelse i svenska som jag skrev igår att vi skulle ha. Kändes ju inte allt för jobbigt och nu är det bara att hoppas på att jag iallafall blev godkänd. Sedan jag kom hem har jag tagit det lite lugnt, fixat ihop vars en smoothie till mig och Josse (som jag inte fick någon bra bild på för ljuset i köket suger) och nu väntar plugg och ikväll drar vi hem till pappa för att fira hans födelsedag.

16 mars

 

Hej på er, hoppas ni mår bra idag. Måndag igen vilket är lite tråkigt, hela veckan framför mig med två nationella prov och ett SO prov så det är ju lite segt men what to do. Imorgon väntar läsförståelse i svenska så vi får väll hoppas på det bästa helt enkelt. Nu där emot är det bara SO plugg som gäller inför provet på fredag, ååh orkar inte. Försöker bara påminna mig själv att om två veckor är det lov igen och då kan man äntligen ta det lugnt!

Något ni inte visste

 

- Säger/skriver fett ofta "I see" och "same"

- Jag har fräknar, sysn dock mest på sommaren

- Alla säger att jag har små öron haha..

- Jag är verkligen sämst när det kommer till smink, kan typ inget om det

- Har haft en pennspets i  högerhandens ringfinger sedan jag gick i fyran, it's still there

- Har aldrig träffat min morfar eller riktiga farfar

- Jag är (var iallafall) allergisk mot nickel

- Tycker det är fett äckligt att tänka på rymden, vad som var innan vi fanns och sådant

- Jag tycker det är lättare att läsa på engelska än på svenska

- Jag har ingen namnsdag

silver statements

Jacka & tank top - IvyRevel // Byxor - Ginatricot // Väska - Michael Kors

 

Lite olika ljus på alla bilderna då kvällssolen kom haha men men.. Så här har jag gått klädd idag. Älskar jackan och min nya tank top, båda från IvyRevel.