michelles

Cherry blossom

Byxor - HÄR, jacka - Lindex, scarf - Isay, Väska - Stella McCartney, Skor - HÄR

 

Hej på er! Hur längesedan var det inte jag bloggade?? Tänkte börja lite smått för att prova på det igen, man saknar ju det lite emellanåt. Börjar därför med ett outfit inlägg från vart jag befunnit mig idag nämligen i Stockholm och Kungsträdgården.

Mycket har hänt sedan sist, jag har börjat gymnasiet, bytt både linje och skola från mitt förstaval (tror inte jag skrivit något om det iallafall?), börjat jobba ännu mer och massor av annat som ni kommer att få ta mer del av här på bloggen. Kan dock inte lova något än men jag tänker som sagt ge detta ett försök till och hoppas att ni kommer att gilla det.

Just nu sitter jag i sängen på mitt hotell här i Stockholm, kom hit igår eftermiddag och spenderar helgen här. Igår kväll stod inget annat än Adeles konsert på schemat och GUD vad bra det var!! Själva konserten var helt klart bland de bästa jag varit på och hon, hur fantastisk är hon inte??? Love her! Men mer om konserten i ett annat inlägg. Idag har dagen spenderats på NK med lite shopping, varit hos en vi känner och gått runt lite i staden, supertrevligt! Hoppas er helg är super!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas