michelles

Kategori: I WANT

Autumn wanties

Adlinks - 1an//2an//3an//4an//5an//6an

 

Här ser ni några av mina wanties atm. Hur länge har jag inte velat ha denna väskan, och hur många gånger har jag inte nästan köpt den är då frågan haha. Vill ha den så himla mycket men är så jäkla snål med att slösa pengar på mig själv.. Iallafall tänkte jag bara dela med mig av lite fina och höstiga plagg en grå och blåsig dag i Oktober som denna.

 

Kom hem från Alex för någon timme sedan. Igår gick vi ut och åt lite och "firade" (firade och firade idk..haha) att vi varit tillsammans i 9 månader i torsdags. Hade iallafall som vanligt det jättemysigt och kul med honom. Tittade lite på idol senare på kvällen men jag är alltid så himla trött på fredagar nu för tiden så jag orkade inte se klart innan jag somnade haha.. Hoppas er fredag var super och att ni får en bra fortsatt helg! Puss på er <3

 

NA-KD favoriter

1 - HÄR, 2 - HÄR, 3 - HÄR, 4 - HÄR, 5 - HÄR, 6 - HÄR

 

Här är några av mina favoriter från NA-KD, skulle nog ändå säga att 3 och 5 är de jag vill ha mest just nu. Älskar blusen och skulle verkligen inte tacka nej till att bära den nu i sommar, eller att gå omkring med bara ben i klänningen från Ida Sjöstedt. Hade inte precis tackat nej till något av plaggen för den delen, de är ju trots allt mina favoriter på deras hemsida just nu.

Tre som inte suttit fel i garderoben

1 här / 2 här / 3 här

 

Känns som att allt jag snackar om här är IvyRevel, ber om ursäkt men älskar kläderna där ifrån haha. Lite fler plagg inför våren har släppts and I'm in love. Ovan ser ni tre plagg som inte hade suttit fel i garderoben!

Givenchy wishes

 

Givenchy, givenchy, givenchy, yes please! Som ni ser har jag en del önskemål där ifrån och ni ser förmodligen också mitt favorittryck haha.. Kan ju inte säga att jag har budgeten för detta right now men någon dag ska jag allt ha mesta dels av detta, ett plagg, en väska eller ett par skor iallafall!

Cravings

1 - HÄR // 2 - HÄR // 3 - HÄR // 4 - HÄR

Mina biggest cravings just nu ser ni ovan, ååh vill ha allt! Kappan finns tyvärr inte i min storlek just nu men solglasögonen lär jag köpa snart iallafall.

IvyRevel grey and black

SVART // GRÅTT

 

Säger bara JA TACK till dessa. Så snygga och säkerligen såå sköna, hade verkligen inte suttit fel att ha dessa på kalla februari kvällar eller bara ha någat att dra på sig om man bara ska  en liten bit.

IvyRevel spring collection

HÄR / HÄR / HÄR

 

Som många av er vet ÄLSKAR jag IvyRevel. Har 11 plagg där ifrån och det kommer förhoppningsvis bara att bli fler. Varje gång det kommer in något nytt på hemsidan blir jag bara så himla excited, och nu är vårkollektionen här, åååh vill ha så mycket! Kenza lyckas fan varje gång, så bra jobb med alla plagg hon gör och hur sköna är de inte?? Vill verkligen ha något av detta nu i vår! Som jag sagt tidigare är IvyRevel verkligen ett stort tips!

Zic zac

 

Såg detta zic zac setet på Kenzas blogg igår och faan vad snyggt det var! Ska helt klart försöka klicka hem detta någon dag innan sommaren, love it! Ni kan hitta det HÄR!

two black pair from nelly

 

Har kollat på dessa skorna ett tag nu och jag tycker de är så himla snygga. Hade verkligen inte suttit fel att ha något utav dessa paren att gå runt i. Vet att många har liknande som de första så om någon utav dessa blir ett köp blir det nog de nedersta. 

Upp