michelles

Kategori: NYTT / SHOPPING

IvyRevel haul

 

Fick hem ett paket från IvyRevel för någon dag sedan och passade på att göra en video för att visa er vad jag köpt. Ni hittar alla plaggen hos Ivyrevel!

Far From Basic

 

Ser man på, ett i princip likadant inlägg (bildmässigt) som förra, great, ideerna flödar som ni kan se.... Nej men ville bara visa upp ett av mina senaste plagg från IvyRevel (självklart..). Det är denna t-shirten som ni ser ovan med ett tryck i roséguld/brons/koppar, whatever you want to call it för jag har ingen aning haha. Men jag gillar den verkligen och den är liksom lite mer än ba en vanlig t-shirt, lite "finare" eller ja, finare och finare, lite roligare att ha på sig än ba en vanlig vit.

essie - spaghetti strap

 

Drog ner en snabb runda på stan med Evelina efter skolan idag för att köpa ett ljusrosa nagellack. Som ni ser på bilden ovan blev det ett från essie, färgen är Spaghetti strap. 

Miss KG

 

Fick dessa av Josse för någon månad sedan (vet inte om jag redan visat er dom??) i vilket fall så är jag verklige supernöjd och tacksam över att jag fick dom, har ju trots allt velat ha de ett bra tag. Det står mellan dessa och mina Jeffrey Campbell nu till niornas middag så vi får väll se vilka det blir, älskar dessa iallafall!

TANK WHITE SILVER

 

Vet inte om jag har visat er denna?? Detta är iallafall ett av de senaste plaggen jag klickat hem från favoriten IvyRevel, detta kommer verkligen att användas en del i sommar! Blev två halvkassa bilder men bättre än ingen I guess!

Coral coloured dress

 

Denna klänningen låg i min brevlåda för ett par dagar sedan. Hur fina färger har den inte?? Kanske tog en storlek förstor dock men det funkar I guess. Denna kommer troligtvis hänga med mig till Rom nu i maj så ni lär få se en outfit med den då, så länge får dessa bilderna duga haha!

Girl Online

 

Beställde denna boken för ca 1 vecka sedan och igår ringde dom och sa att den kommit så jag drog ner till stan och hämtade den helt enkelt. Boken heter som ni ser Girl Online och är skriven av Zoe Sugg, en brittisk youtuber och bloggare. När jag läst klart den kommer jag helt klart att berätta för er vad jag tyckte, det kan dock ta ett tag men det kommer!

Striped dress

 

Blev väldigt förvånad när mamma kom in med ett paket till mig tidigare idag, speciellt när jag såg att det var min klänning som låg där i. Beställde ju hen denna för exakt en vecka sedan idag och det stod att det skulle ta 3-4 veckor för den att komma haha, inte för att jag klagar på att jag fått den nu haha. Ni kommer helt klart att få bättre bilder på denna i framtiden men tog dessa lite snabbt bara för att visa. 

Klickat hem

KLÄNNINGEN

Beställde hem denna klänningen i måndags och den väntas komma om ca 2 veckor. Hoppas verkligen på att den passar och på att jag gillar den. Har verkligen velat ha en randig klänning länge nu och när jag såg denna på rea blev jag så glad så som sagt, hoppas den passar!

Jeffrey Campbell

 

Var och köpte mina älskade Jeffrey Campbell innan jul förra året, är verkligen SÅ nöjd och jag tycker bara de är så snygga! Har velat ha dessa hur länge som helst och jag kan inte beskriva hur glad jag är att jag köpte dom, love them!