michelles

Kategori: OTHER

BRUNCHIN'

 

Hur gott var inte detta då? Tack till Louise och Ebba som fixade en otroligt god brunch, allt var verkligen supergott och hur trevligt som helst!

Painted daisies

 

Att jag har målade naglar händer ju inte speciellt ofta precis men på något vänster har jag fått längre naglar och idag kände jag helt enkelt för att måla dom lite. Ni ser resultatet ovan, failade lite men jag är ganska så nöjd ändå faktiskt, och helt ärligt så var den andra handen snyggare hah. Hej på er förresten! Hur mår ni idag, bra hoppas jag. Själv mår jag väll lite sådär med tanke på skolan och skit, jag orkar verkligen inte plugga, blir både ledsen och sur av det right now så det får vänta 1 eller 2 timmar till innan jag börjar. Har nyss käkat och nu ska jag kolla lite videos på youtube och sedan får vi se vad som händer.

Countdown

 

Har en del saker att se fram emot de kommande månaderna och här ser ni fem av dom. Ska se 5SOS i Danmark och sedan åker jag ju till Rom, inte långt där efter är det sommarlov och efter det väntar två konserter för att se One Direction i både Danmark och Sverige, ååh längtar!!

I'm going to Rome

 

Bokade en resa till Rom för några veckor sedan med familjen. Jag, mamma, pappa och mina två syskon drar dit den 20e maj och är där i några dagar så det kommer verkligen bli superbra allt ihop. En resa med hela familjen tillsammans är ju inte precis fel. Jag har aldrig varit i Italien tidigare så jag är verkligen så taggad, ååh vill dit nu!

Amerikanska pannkakor

 

Drog hem till Evelina innan och käkade lunch där, fixade ihop lite amerikanska pannkakor och hur gott var inte det? Ett tag sedan jag åt det senast så det var verkligen inte fel!

OLLY MURS - UP FT. DEMI LOVATO

 

Lyssnat på denna låten med Olly Murs och Demi Lovato så himla mycket på senaste men hur bra är den inte? och denna akustiska versionen är bra såå bra! Hur amazing rösts har inte Demi för den delen, så himla grym! 

För ett år sedan

 

För ett år sedan låg jag på operationsbordet för att operera ut mina visdomständer. I guess allt gick bra då jag lever haha och nu mera har jag tandställning (som jag väntat på den, äntligen). Känns inte alls som att det var ett år sedan, gud vad tiden går fort!

Believe Tour 2013

 

Kör en snabb TBT till första konserten jag var på i mitt liv och min första Justin Bieber konsert för den delen! 20 April (2013) var dagen och ååh vad jag vill tillbaka och uppleva allt igen! Ni anar inte hur lycklig jag var efter att ha väntat i så många år, älskar denna killen så otroligt mycket!